Termografia

Termografia este una dintre metodele moderne de determinare a pierderilor de căldură pentru clădiri și structuri, care a devenit recent tot mai răspândită.

Scanarea termografică cu unde infraroșii , urmată de procesarea computerului, definește clar toate locurile slabe în ceea ce privește protecția termică a clădirilor și structurilor.

Termografia în interior vă permite să identificați locurile de pe pereți, tavane cu temperaturi de suprafață mai scăzute, locuri cu un aport necontrolat crescut de aer exterior, locuri cu umiditate ridicată. La rândul său, din exteriorul clădirii este posibilă observarea locurilor cu temperatură ridicată a suprafeței.

Folosind termografia , puteți localiza conducte ascunse în pereți sau configurarea conductelor de instalare sau a cablurilor de încălzire în pardoseală.

În diferite procese de obținere și distribuție a energiei termice, puteți găsi cu ușurință locuri cu deteriorate sau lipsa de izolare, locuri cu un câmp de temperatură inegal, care rezultă din deteriorarea sau înfundarea etc.

Compania „Sanara-Prim” SRL oferă o examinare modernă a locuinței sau a spațiilor dumneavoastră. O imagine termică precisă va permite economisirea pe protecția termică și înțelegerea activităților viitoare.

Ca să obțineți sfaturi cu privire la toate problemele organizaționale și tehnice, cu termografia, vă rugăm să sunați 069 140 202