DESPRE NOI

„Sanara Prim” este o companie de inginerie care implementează cu succes o gamă largă de proiecte în domeniul amenajărilor inginerești pentru imobiliare rezidențiale și comerciale de mai bine de 20 de ani.

PRODUSE

„Sanara Prim” este distribuitor oficial al echipamentelor de masura Testo, precum si furnizor de calorifere DemirDokum si KORAD, sisteme solare de incalzire Ensol, cazane si radiatoare pe gaz Fondital, tevi si fitinguri Wavin si Wavin și Giacomini.

SERVICE

Inginerii „Sanara Prim” ofera clientilor o gama de servicii pentru instalarea sistemelor inginerești, intreținerea echipamentelor cazanelor si termografie.

Sisteme de colectoare solare ENSOL

     Compania poloneză ENSOL se concentrează pe producția de colectoare solare plate, kituri de asamblare, precum și pe asamblarea și vânzarea de sisteme solare complete pentru încălzirea apei și încălzire.

Încălzire și aprovizionarea cu apa

   Una dintre direcțiile principale ale „Sanara-Prim” este instalarea sistemelor de încălzire și alimentarea cu apă în spații rezidențiale, în case particulare și unități industriale. De 20 de ani de muncă în domeniul instalării sistemelor inginerești, inginerii și instalatorii „Sanara-Prim” SRL au acumulat o experiență impresionantă care le permite să execute lucrări de orice complexitate.

Echipament de măsurare TESTO

     Testo este lider mondial în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea instrumentelor și soluțiilor portabile de testare. „Sanara Prim” este distribuitorul oficial al echipamentelor de măsurare Testo pe piața din Moldova.