Istalarea echipamentelor de cazangerie

Монтаж насосного оборудования в котельной Монтаж котла в котельной Установка расширительного бака Монтаж бойлера в котельной

Compania Sanara-Prim mai mult de 10 ani furnizeaeă servicii pe piața sistemelor de încălzire. Instalarea echipamentelor de cazangerie pentru facilitatea de domiciliu sau obiecte industriale este una dintre activitățile principale ale companiei noastre.

Toată lumea vrea că în orice vreme casa să fie caldă și confortabilă, astfel instalare echipamentelor de cazangerie este una dintre cele mai importante etape ale lucrărilor de construcție. De la efectuarea profesională a instalaţiior de încălzire depinde securitatea obiectului, confort, eficiența economică a sistemului de încălzire, precum și ușurința de întreținere a echipamentelor de incalzire instalate.

În primul rând aveți nevoie pentru a decide cu privire la capacitatea cazangeriei, precum și cu tipul de combustibil, pe care va rula cazanul. Tipul de combustibil influinţează la cerinţele specifice pentru camera de cazangerie. De exemplu, pentru cazan care funcționează cu combustibil solid, este necesar să se prevadă o depozitare convenabilă pentru lemn sau de cărbune, precum și cerințele de ventilație pentru cazane pe combustibil lichid sau pe gaz poat varia considerabil între ele. Prin urmare, cea mai bună opțiune ar fi pentru a proiecta camera pentru cazangerie în conformitate cu specificaţiile sistemului de încălzire viitor.

În cazul în care camera este proiectată și construită pentru a se potrivi toate cerințele și reglementările de incendiu, pregătire pentru instalarea echipamentelor de cazangerie constă din următoarele:

  • construcția a podiumului sub cazan
  • însumarea cabluri de curent electric pentru comanda cazanului şi pompe

Podium și pereții ar trebui să fie cu gresie (de preferat) sau vopsite.

Instalarea echipamentelor de cazangerie la domiciliu și obiecte industriale diferă prin volumul de lucrări, principalele etape sunt aceleași. În primul rînd cazan și alte echipamente se livrează în camera şi se instaleză cazan. După ce se instalează conducte, pompe, senzori, automatizare, coș de fum și alte sisteme, în funcție de configurare cazangeriei.

După montarea se efectuează inspecția cazanului și altor echipamente, examinarea hidraulică și punerea în funcțiune, și se oferă o garanție pentru toate lucrările efectuate.

Ar trebui remarcat faptul că toate calculele și instalarea echipamentelor de cazangerie trebuie să fie efectuate de către profesioniști, deoarece numai în acest caz, puteți avea încredere în siguranța și eficiența economică maximă a sistemului de încălzire.

Experții noștri vor fi bucuroși să răspund la orice întrebare referitoare la proiectarea și instalarea sistemelor de inginerie, inclusiv sisteme de încălzire și cazangerii prin telefon (22) 404 204, sau trimiteți întrebarea dumneavoastră prin e-mail: info@sanara.md indicînd în srisoare telefon de contact dumneavoastră.