Instalarea sistemelor solare

În ultimii ani, în țară noastră, o atenție tot mai mare se axează pe utilizarea colectoarelor solare în case individuale și clădiri de birouri. Acest interes în sursă de căldură alternativă este clar: tehnologia modernă permite foarte productiv colecta și stoca căldura soarelui, care vine la suprafață. Iar căldură se furnizează mai mult decât suficient.

Folosirea colectoarelor solare permite reducerea costurilor de încălzire a apei calde cu 70% pe an! Instalarea sistemului solar poate fi programat chiar și în proces de construirea unei case, și pote fi făcut la sistemul de incălzire existent. În loc de boiler tradițional se instalează boiler solar, iar pe acoperișul casei dvs. se instalează colector solar modular. Astfel, puteți optimiza aprovizionare de apă caldă căsaie dvs. sau încălzi piscina cu energie solară gratuită. În plus, sistemul de incalzire cu colectoare solare se potrivește perfect cu încălzire prin pardoseală și încălzire piscinelor, din cauza temperaturii scăzute a agentului termic.

Avantajele colectoarelor solare:

  • Scădere semnificativă a costurilor de încălzire a locuinței și apei calde;
  • Reducerea costurilor operaționale;
  • Cresterea duratei de viaţă sistemului de încălzire auxiliar;
  • Integrarea în sistemul de încălzire existent;
  • Sisteme de încălzire a apei solare sunt ideale pentru case particulare, hoteluri, birouri, magazine, etc.

Colectoare solare rezolvă o serie de probleme:

  • Apă caldă autonomă;
  • Încălzire parțială;
  • Încălzire apei în piscină;
  • încălzire în sere;

Când instalaţi colectoare solare, perioada de recuperare a investițiilor, luând în considerare costurile de exploatare, sunt cuprinse între 2,5 la 5 ani, o durată de viață de 25-30 de ani. Utilizarea în continuare a sistemului face posibil pentru a obține toată energia generată de instalaţia solară gratuit!

Producția de energie termică de la panourile solare este o sursă ecologică de energie, cu care pot, în contrast cu cazane convenționale, de a utiliza termenul - perioada de amortizare.

Pentru consultaţii cu privire la toate aspectele organizatorice și tehnice cu privire la instalarea sistemelor solare apelaţi la telefon (22) 404 204 sau trimiteți întrebarea dumneavoastră prin e-mail:info@sanara.md indicînd în srisoare telefon de contact dumneavoastră.