Instalarea sistemelor de canalizare

Монтаж канализации в подвале Рабочий монтирует канализацию Монтаж канализации в квартире Канализационный стояк

Este greu de imaginat o casă modernă, ​​fără apă, și, prin urmare, fără un sistem de canalizare a apelor uzate. Toaletă, duș, aparate de bucatarie care oferă cazare confortabilă au nevoie pentru a fi conecte la sistemul de canalizare. De obicei, schema sistemului viitor se elaborează în faza de proiectare a obiectului, acesta este un pas foarte important fiindcă gradul de utilizare și fiabilitatea sistemelui de canalizare depinde de calitate profesionistă a proiectantului.

Principalele momente în faza de pregătire:

  • aranjament compact surselor de ape uzate. Ca o regulă, atunci când se planifică viitor obiect, spaţii echipate cu cunducte (baie, bucatarie), încerc să plaseze unul lângă altul, care permite să ia toate elemente de canalizare într-o singură conductă (colector) care duce la locul de eliminare.
  • amplasarea coloanelor. Dacă obiectul este format mai mult de un etaj și surse de ape uzate sunt situate nu numai la parter, există necesitatea de a oferi un loc pentru instalarea coloanelor de canalizare
  • informații privind numărul de echipamente sanitare și locațiile lor sunt necesare pentru exercitarea proiectului a sistemului de canalizare, astfel încât planul general de amplasare a acestor dispozitive trebuie făcut prealabil

Sistem de canalizare intern reprezintă un set de conducte din plastic sau din fontă pentru a asigura colectarea deșeurilor și retragerea lor din clădire. Conducte se instalează, astfel încât cea mai mare parte (clopot) să direcţionează în jos. De regulă, pentru instalarea canalelor și coloanelor se utilizează conducte din plastic, cu diametru de 100 mm, fiidcă diametrul lor trebuie să fie mai mare decât diametrul țevilor care provein din echipamente sanitare.

Instalarea sitemului de canalizare este un exercițiu tehnic complex care necesită aptitudini speciale și experiență în domeniul construcțiilor, așa că vă recomandăm să-l încredințaţi profesioniștilor!

Pentru consultaţii cu privire la toate aspectele organizatorice și tehnice cu privire la instalarea sistemului de canalizare apelaţi la telefon (22) 404 204 sau trimiteți întrebarea dumneavoastră prin e-mail:info@sanara.md indicînd în srisoare telefon de contact dumneavoastră.