Instalarea sistemelor de aprovizionare cu apă

Монтаж трубопровода в ванной Монтаж фильтра для водоснабжения Монтаж насосов для системы водоснабжения Монтаж водоснабжения квартиры

Compania Sanara-Prim oferă o gamă completă de servicii de proiectare, instalare și întreținere sistemelor de inginerie. Una dintre principalele activități ale departamentului de instalare a companiei noastre este instalarea sistemelor de aprovizionare cu apă în case, vile, precum și facilități industriale. Peste 10 ani de experiență în instalarea sisteme de inginerie și comunicații pentru diverse aplicații, experții noștri au acumulat experiență, care permite să efectuează lucrări de orice complexitate, la cel mai înalt nivel profesional în interval de timp indicat.

Principalele etape ale instalații de aprovizionare cu apă:

  • Proiectarea sistemului de aprovizionare cu apă. La această etapă, se planifică toate elementele sistemului. Proiect pregătit profesional permite a evită problemele în timpul instalării echipamentelor și conducte.
  • Pregătirea obiectului și zona înconjurătoare.
  • Instalare conductei include ansamblul ei şi montarea pe pereți, podea sau tavan, precum și conectarea la aparatul de încălzire și echipamente sanitare.

Pentru consultaţii cu privire la toate aspectele organizatorice și tehnice cu privire la instalarea sistemului de aprovizionare cu apă apelaţi la telefon (22) 404 204 sau trimiteți întrebarea dumneavoastră prin e-mail:info@sanara-prim.md indicînd în srisoare telefon de contact dumneavoastră.