022 404 204info@sanara.mdor.Chișinău, str.Calea Orheiului 37

Servicii de termografie

Termografia - una dintre metodele moderne de determinare a pierderilor de căldură în clădiri şi construcţii, care în ultimii ani este foarte răspândită.

Studiul termografic în infrarosu, cu prelucrarea ulterioară pe calculator, identifică în mod clar toate punctele slabe în ceea ce privește izolarea termică în construcții și instalații.

Termografie în spațiul interior determină locuri pe pereţi, tavane cu temperatura de suprafață scăzută, locuri cu fluxul maximal de aer exterior necontrolat, locuri cu umiditate ridicată. La rândul său, în afara clădirii pot fi observate suprafețe excesiv de calde.

Utilizarea termografiei se poate determina locația conductelor  ascunse sau configurare conductelor, sau de încălzire prin pardoseală.

În procese diferite pentru pregătirea și distribuția energiei termice poate găsi cu ușurință locuri cu o izolație deteriorată sau lipsă, locuri cu câmpului de temperaturi inegale, care este consecința de deteriorare sau contaminare, etc

Vă oferim sondaj modern de casa ta sau de o cameră. Amintiți-vă, că nici un încălzirtor nu va ajuta dacă nu localizaţi sursa de aer rece. Numai exacta imagine termografică vă oferi o perspectivă în munca dumneavoastră viitoare, și va oferi economii substanțiale în continuare în protecție termică.