Despre compania

Монтаж радиаторовCompania «Sanara-Prim» SRL -  companie care se dezvoltă dinamic. Suntem pe piața sistemelor de încălzire și sistemelor de inginerie din anul 2000. Oferim o gama сompleta de servicii de Instalare, punere  în funcțiune, precum si deservirea sistemelor de încălzire, de alimentare cu apă, canalizare, ventilare şi aer conditionat.

Compania «Sanara-Prim" SRL este un centru de deservire autorizat a FONDITAL, Viessmann, Ekoplastik, care este confirmată prin certificate care dau dreptul de a instala, să execute reparații de garanție și de întreținere  echipamentelor a producătorilor date. 

De ce să alegeți «Sanara-Prim" SRL? Raspunsul este simplu! «Sanara-Prim" SRL din prima zi a existenței sale, consideră o prioritate, doar o abordare cuprinzătoare pentru rezolvarea problemelor puse de client.

Сервисное обслуживание котловOrice inginer din compania noastra are experiența și abilitățile pentru a alege cele mai potrivite echipamente  pentru sistemul dvs. de acasă și soluții pentru activitaţile dumneavoastra. Condiție esenţială este ca nici un sistem instalat în casa nu ar trebui să interfereze cu alte sisteme. Inconsistența a sistemelor este o slabiciune ingineriei moderne, 50% din timp, departamentul nostru de instalare se cheltuie pe reparații, renovare,  iar uneori şi la demontarea completă, elaborarea și instalarea unui sistem nou în casele în care deja a lucrat  "colegii"  noastre. Departamentele de Instalarea și  de proiectare la noi sunt în strânsă legătură,  fiindcă spoate de proiectat un sistem prin tabelele, și de multe ori nu se poate monta!

De asemenea, in compania noastra, puteți comanda serviciu de analiza termografică a obiectelor. Analiza termografică - una dintre principalele metode de obținere a informațiilor despre starea reală a construcţiilor. Inspecție termografica a construcţiilor, datorită eficienţei, vizibilitatea și credibilitatea rezultatelor, sa impus ca una dintre principalele modalități de a diagnostica cladire la sfârșitul de construcție, renovare și perioada de funcționare.

Principalul lucru în cadrul companiei noastre - este de a asigura o calitate ridicată a serviciilor oferite, care se realizează prin selectarea personalui calificat.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, alegerea companiei noastre, vă aduce o contribuție inestimabilă la confortul căsei dumneavaostră!